top of page
Declaratiemodule SGGZ

Als zorgverlener wilt u natuurlijk uitstekende zorg verlenen. U wilt dan ook zoveel mogelijk van uw beschikbare tijd besteden aan de zorg voor uw cliënten. Echter wilt u die zorg ook op een efficiënte manier administreren en factureren. Administratie is noodzakelijk maar uiteindelijk niet uw hoofdtaak. Allround Services Int. is zich daar terdege van bewust en ontwikkelt haar software door de ogen van een zorgverlener. Simpel, overzichtelijk, efficiënt en doelmatig. De module "declaratie gespecialiseerde GGZ" is dan ook zeer eenvoudig in gebruik en levert snel het gewenste resultaat. Factureren gaat altijd op een en dezelfde wijze. De wijze waarop u de gemaakte facturen wilt incasseren kan wisselend zijn. Van een papieren factuur (EPD module is hiervoor noodzakelijk), een factuur via een factoringmaatschappij als bijvoorbeeld Famed of een declaratie via VECOZO rechtstreeks aan de zorgverzekeraar.

SGGZ
Declaratiemodule BGGZ

Als zorgverlener wilt u natuurlijk uitstekende zorg verlenen. U wilt dan ook zoveel mogelijk van uw beschikbare tijd besteden aan de zorg voor uw cliënten. Echter wilt u die zorg ook op een efficiënte manier administreren en factureren. Administratie is noodzakelijk maar uiteindelijk niet uw hoofdtaak. Allround Services Int. is zich daar terdege van bewust en ontwikkeld haar software door de ogen van een zorgverlener. Simpel, overzichtelijk, efficiënt en doelmatig. De module "declaratie basis GGZ" is dan ook zeer eenvoudig in gebruik en levert snel het gewenste resultaat. Factureren gaat altijd op een en dezelfde wijze. De wijze waarop u de gemaakte facturen wilt incasseren kan wisselend zijn. Van een papieren factuur (EPD module is hiervoor noodzakelijk), een factuur via een factoringmaatschappij als bijvoorbeeld Famed of een declaratie via VECOZO rechtstreeks aan de zorgverzekeraar.

BGGZ
Famed
Factoring

Als zorgverlener wilt u vooral bezig zijn met uw vak en uw cliënten. Financiële zaken zijn voor vele van u een storende factor in uw relatie met uw cliënt. Factoring maatschappijen zoals o.a. Famed zijn specialisten in het factureren en innen van de declaraties. Door uw declaraties aan een factoring maatschappij te zenden kunnen zij het gehele traject voor u overnemen. Met de module van Perplex stuurt u een bestand aan de factoringmaatschappij en bent u van de financiële zorgen af.

EPD
EPD & EVS

In de tijd dat u steeds vaker gebruik maakt van de elektronische communicatiemiddelen die heden ten dagen beschikbaar zijn voor zorgverleners is het belangrijk dat u ook op een eenduidige wijze uw documenten beschikbaar heeft. Of u nu een mail ontvangt, een factuur aanmaakt of testen afneemt alle gegevens wilt u overzichtelijk bij elkaar georganiseerd hebben. Perplex kan u hierbij van dienst zijn door gebruik te maken van de EPD module. Vanuit uw programma is het hiermee kinderlijk eenvoudig om brieven voor huisartsen, verwijzers zorgverzekeraars, cliënten etc. te genereren waarbij u alle velden die u in het programma heeft gevuld kunt gebruiken. U bent af van het overtikken van gegevens en heeft altijd de juiste informatie in uw correspondentie. Ook uw bestaande documenten mails e.d. kunnen met enkele muisklikken in het EPD van Perplex worden opgenomen. De uitgebreide mogelijkheden om standaard brieven zelf aan te maken in uw eigen huisstijl zorgen niet alleen voor het snel genereren van de juiste documenten maar ook zal uw correspondentie er altijd verzorgt uitzien. Ook het EVS (Elektronisch Voorschrijf Systeem) t.b.v. recepten maakt onderdeel uit van het EPD. Op een eenvoudige manier genereert u recepten en worden deze ook duidelijk inzichtelijk opgeslagen bij de cliënt. U voldoet dan aan de eisen die de overheid aan u stelt.

ROM
ROM Koppeling

Veel verzekeraars eisen tegenwoordig in de contracten die met zorgverleners worden afgesloten dat er gebruik moet worden gemaakt van ROM. Rommen is een hot item waar overigens niet alle zorgverleners even enthousiast over zijn. Maar uiteindelijk zal het toch moeten. Rommen kost de zorgverlener tijd. Om de zorgverlener ook op dit vlak optimaal te ondersteunen heeft het programma Perplex een module die kan koppelen met de diverse leveranciers die testen/meetinstrumenten aanbieden. Door de geavanceerde en geanonimiseerde koppeling met een ROM leverancier kost het de zorgverlener een minimale inspanning om tot een optimaal resultaat te komen. Er zijn nogal wat ROM leveranciers. Perplex heeft gekoppeld met de onderstaande leveranciers: 
 


Hoewel wij doorgaans geen voorkeur uitspreken voor een bepaalde leverancier willen wij wel benadrukken dat de koppeling met TelePsy verreweg de meest geavanceerde en gebruikersvriendelijke is. 

SBG
SVR
COV
Zorgverleners
Netwerk
Export
Automatische incasso
Archieflicentie
bottom of page